Påmelding scener

Frist utløpt, men du kan fortsatt melde deg på til paraden

Byscenen og BAKgården tilbyr en scene å stå på for alle som ønsker å være med på byfesten uavhengig av om du synger, spiller, danser eller utøver idrettsaktiviteter. Begge scener tilbyr også teknikk, profesjonelle teknikere, markedsføring og publikum – og alt er helt gratis! På den annen side får ingen betalt for å opptre på scenene og alle som får plass forplikter seg til å komme til avtalt tid. Påmeldingsskjemaet finner du ved å trykke på den røde knappen over.  

Byscenen

Byscenen befinner seg i Byparken i Sandvika. Under byfesten yrer det av liv i parken med aktiviteter for barn og matservering til publikum. Scenen er stor og passer til større grupper som korps, storband, kor, dansegrupper, teater m.m.  

BAKgården

BAKgården befinner seg i bakgården til Brambanigården. Inngangen er fra Kinoveien ved siden av Sandvika Teater eller fra Rådmann Halmrastsvei. BAKgården har en mindre scene som egner seg godt til mindre grupper, band, soloartister etc. Her kan du kose deg med mat og drikke fra Restaurant Caspar men det er ikke spiseplikt.