Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Greit å vite

Alle arrangementer på Sandvika Byfest er gratis med noen få unntak. Billetter til tivoliet får du kjøpt i tivoliområdet ytterst på Kadettangen. For billetter til sirkuslandsbyen, Bærum Kulturhus og Odeon kino, se under program på vår nettside eller på nettsidene til stedet du vil besøke.

Byen rives og bygges, veier er stengt og det er festival med stort press på parkeringen.

VI OPPFORDRER ALLE TIL Å REISE KOLLEKTIVT.  

Parkeringsplasser i Sandvika finner du blant annet i parkeringshus ved Sandvika vgs, i underetasjen til Løkketangen senter, ved busstasjonen, i Sandvika storsenter og i Kjørboveien ved Politihuset i Sandvika. 

For å få tildelt en tid på scenene må du fylle ut et søknadskjema via påmeldinger. Spørsmål angående scenetid kan sendes til scene@sandvikabyfest.no 

For å få tildelt en markedsbod eller standplass må du fylle ut et søknadskjema via påmeldinger. Spørsmål angående marked kan rettes til marked@sandvikabyfest.no 

Hittegods kan leveres og hentes på festivalkontoret. Det finner du i Sandvika Teater, kinoveien 2. Festivalkontoret holder åpent fredag til søndag på dagtid. 

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten din på alvor og har gode samarbeidspartnere som hjelper oss med å gjøre byen trygg for alle som vil besøke byfesten.

Norsk folkehjelp er vår samarbeidspartner og stiller alltid opp med hjelpere, hjertestartere og førstehjelpsutstyr der det trengs. Vi har også livreddere stasjonert på Kadettangen.

Sandvika Byfest samarbeider med Securitas om generelt vakthold av byen under byfesten. I tillegg har vi naturligvis et nært og godt samarbeid med alle nødetater som rykker ut ved behov.